Meld je nu aan!

Onze snelgroeiende aanbod is te danken aan onze bijzondere werkwijze. Verhuurders hebben bij ons namelijk 100% garantie op de huur, ook bij leegstand. Daarnaast werken we met verschillende verhuurmakelaars en bemiddelaars waardoor we wekelijks nog meer woningen tot onze beschikking krijgen.

Vul in waar jij naar op zoek bent en meld je aan. Voor €9,95 p.m. sta jij bij ons ingeschreven en je ontvangt wekelijks nieuw passend aanbod per mail, je kan met een klik op de knop reageren op de woning. Je kan je altijd vrijblijvend afmelden met een opzegtermijn van 4 weken. Zodra jouw aanmelding is verzonden wordt je direct doorgestuurd naar onze betaalplatform om je betaalgegevens achter te laten. De eerste 7 dagen zijn gratis, er wordt dus niks direct afgeschreven.

Zie je hieronder geen formulier, laad dan deze pagina opnieuw.

teal 2-seat couch and red area rug

Veelgestelde vragen

Verhuren jullie ook sociale huurwoningen?

We bieden zowel vrije sector als sociale huurwoningen. Bij sociale huurwoningen heb je dus ook recht op huurtoeslag mits je inkomen en vermogen niet te hoog zijn.

Hoe kan ik via Selecta Wonen een geschikte woning vinden?

Als u op zoek bent naar een woning, moedigen we u aan om ons dit zo snel mogelijk te laten weten. Op die manier kunnen we nauwlettend meekijken en gerichte oplossingen voor u vinden. Uw woonwensen zijn van groot belang voor ons en helpen ons om u beter van dienst te zijn. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen en uw zoektocht naar uw ideale thuis te starten!

Wat is het opzegtermijn voor de aanmeldkosten?

We hanteren een opzegtermijn van 4 weken, de aanmelding kan altijd direct opgezegd worden.

This website uses cookies
Got it